Praktijkhoudersdag voor huisartsen

Praktijkhoudersdag voor huisartsen
Op dinsdag 2 juni organiseert MedischOndernemen de "Dag van de Praktijkhouder voor Huisartsen" in het Postillion Hotel Utrecht Bunnik.
 
Tijdens dit congres staan de meest relevante ontwikkelingen voor de praktijkhoudende huisartsen centraal. De sprekers geven inzicht in wat de toekomst brengt en helpen bij het kiezen van een eigen koers.
 
Een huisarts ziet de wereld om zich heen in een rap tempo veranderen. Een nieuw bekostigingsstelsel, oplopende kwaliteitseisen bijvoorbeeld vanuit de verzekeraars, technologische ontwikkelingen, e-health, samenwerking in de eerste lijn, substitutie van de tweede lijn naar de eerste lijn, noem maar op. Al die ontwikkelingen hebben invloed op de huisartsenpraktijk. De sprekers, waaronder Eveline Los (projectleider bij KOEL voor het cardiologieproject) duiden voor u de belangrijkste ontwikkelingen voor huisartsen, én gaan met u in discussie zodat u uw eigen visie kunt ontwikkelen.
 
Als relatie van Stichting KOEL profiteert u van € 50,-- korting en kunt u voor slechts € 345,-- deelnemen. Voor deelname aan dit congres ontvangt u 5 accreditatiepunten. Op www.phdaghuisarts.nl vindt u meer informatie en kunt u zich aanmelden. Op het aanmeldformulier kunt u uw relatiecode opgeven. Uw relatiecode is PHDH02.