Scholingen gaan door!

Het standpunt van Leerpunt KOEL is dat wij doorgaan met de fysieke (na)scholingen en opleidingen die bij Leerpunt KOEL of op externe locaties uitgevoerd worden, conform de RIVM-richtlijnen en maatregelen van de overheid. Ook de externe locaties waar Leerpunt KOEL de (na)scholingen en opleidingen uitvoert voldoen aan het Corona-protocol dat wij hen vooraf sturen.
Verder spreken wij onszelf, deelnemers en anderen aan op het moment dat er door een of meerdere individuen niet aan de RIVM-richtlijnen voldaan wordt.
Er zijn Persoonlijke Beschermende Middelen aanwezig op de verschillende locaties en deze worden geacht gebruikt te worden bij vaardigheden.
Daarnaast ontvangen de deelnemers ook het Corona-protocol; dat ook hier terug te lezen is.

LET OP: Aankondiging in verband met Corona

De fysieke (na)scholingen en opleidingen tot en met 2 maart worden verzet of worden online uitgevoerd. Leerpunt KOEL start vanaf 3 maart 2021 met fysieke (na)scholingen en opleidingen die overdag bij Leerpunt KOEL of op externe locaties uitgevoerd worden, conform de RIVM-richtlijnen en maatregelen van de overheid, aangezien deze vallen onder praktijkonderwijs. U wordt zo snel mogelijk op de hoogte gesteld over de (na)scholing waar u voor ingeschreven staat. Bedankt voor uw begrip.