EKC-symposium een succes!

Adja Strijker

Afgelopen donderdag heeft het jaarlijkse EKC-symposium plaatsgevonden. Een veelkleurig programma met als titel ‘kwaliteit in diversiteit’. 
Het symposium heeft alle verwachtingen waargemaakt. Een ontzettend afwisselend programma met goede sprekers die schuurden tot het glansde. 

Er werd kritisch gekeken naar de effectiviteit van nascholen. Want effectief doceren betekent kwaliteit vermeerderen en een betere dokter worden. Maar wat is het ideaalbeeld van die dokter dan? Waar werken we heen? En als je bezig bent met intervisie, hoe zorg je dan dat het boeiend, veilig en leerzaam blijft?

In de veilige omgeving van BRUNO kwamen de goede gesprekken op gang. Ondanks de 1,5 meter afstand was het fijn om weer bij elkaar te zijn. Zelfs EKC’ers van buiten de regio waren aanwezig. 

En als het soms beter is om niet bij elkaar te komen, dan is digitaal altijd een optie. In de workshoprond Online Intervisie werden tips en trics gedeeld. Zelfs de mensen die in eerste instant wat huiverig waren, raakten geïnspireerd. Vraag maar eens om zo snel mogelijk iets van hout aan te raken tijdens een digitale meeting. Wie weet komt er weer iemand met een gitaar terug in beeld!

Al met al was het een zeer geslaagde dag en schreeuwde om vervolg. Daar gaan we zeker werk van maken. 
Dank voor het enthousiasme en tot volgend jaar!
 

LET OP: Aankondiging in verband met Corona

De fysieke (na)scholingen en opleidingen tot en met 2 maart worden verzet of worden online uitgevoerd. Leerpunt KOEL start vanaf 3 maart 2021 met fysieke (na)scholingen en opleidingen die overdag bij Leerpunt KOEL of op externe locaties uitgevoerd worden, conform de RIVM-richtlijnen en maatregelen van de overheid, aangezien deze vallen onder praktijkonderwijs. U wordt zo snel mogelijk op de hoogte gesteld over de (na)scholing waar u voor ingeschreven staat. Bedankt voor uw begrip.