Docentenbijeenkomst Blended leren..

Adja Strijker
Docentenbijeenkomst Blended leren..

Op maandag 11 juni vond de jaarlijkse docentenbijeenkomst van Leerpunt Koel plaats. 

Inspiratie, vernieuwing en open dialoog over de toekomst....mooi om dit op een unieke locatie in de Science Tower Rotterdam te verzorgen. 
 
Doel van deze avond was om alle docenten die verbonden zijn aan Leerpunt Koel te bedanken voor hun inzet en te informeren over de plannen voor de toekomst en met name de introductie van blended leren. De mogelijkheden voor de cursist maar vooral ook de rol van de docent bij blended leren werden uitgebreid besproken. Sinds kort is Leerpunt KOEL de samenwerking met eHealthAcademy aangegaan op dit vlak. Zij hielpen Leerpunt KOEL met het programma van de docentenbijeenkomst.
Samen met docenten is gewerkt aan de menukaart van de toekomst. Vanuit het thema ‘Blended leren, Koel serveren’ is de avond gestart met een kooksessie waarbij aanwezigen zelf een gerecht konden maken, met bijpassend schort.
 
Daarna werden alle aanwezige docenten aan de hand van een menukaart langs diverse sprekers geleid. Onderwerpen die aan bod kwamen waren onder andere marktontwikkelingen, blended leren, online leren en de rol van de docent bij deze leervormen. 
 
Sprekers deze avond waren: 
•           Adrie Evertse (Leerpunt Koel)
•           Arjan van der Weijde (eHealthAcademy)
•           Nicole van ’t Wout (onderwijswetenschapper)
•           Madeleine de Bruin (Innovation, change & learning professional)
 
Wij willen alle aanwezigen bedanken voor hun actieve bijdrage en input!