Triage-opleiding voor medisch studenten

Heeft u de beschikking over medisch studenten die u in wilt inzetten als triagist? Dan heeft Leerpunt KOEL voor deze specifieke doelgroep een triage-opleiding. De eerste opleiding heeft inmiddels plaatsgevonden. Nieuwe data worden gepland, maar kunnen ook op aanvraag!

Waar bestaat de opleiding uit?

  1. Twee dagdelen theorie
    Het eerste dagdeel wordt de medisch student geïnformeerd over het vak triagist op een huisartsenpost en komt de ABCDE uitgebreid aan de orde. In het tweede dagdeel wordt op een interactieve wijze gespreksstructuur, ingangsklachten en zelfzorg adviezen behandeld.
  2. Een coachingsmoment op de huisartsenpost
    Het coachingsmoment betekent dat de trainer/opleider de nieuwe triagist op locatie inwerkt op de gesprekstechnieken aan de hand van de NTS.

Toelatingseisen 

Om deel te nemen aan de opleiding is het een voorwaarde dat de student geneeskunde studeert en co-schappen heeft doorlopen, bij voorkeur chirurgie en kindergeneeskunde.

Aanmelden of meer informatie?

Heeft u kandidaten voor deze opleiding, dan kunt u contact opnemen om de kandidaat aan te melden voor een schriftelijke intake via secretariaat@leerpuntkoel.nl

Mocht u aanvullende informatie wensen dan kunt u contact opnemen met Jolanda Corré: j.corre@steunpuntkoel.nl of telefonisch 06 51273947.